Ananas Lux Logo

REMY MARTIN

Konjak VSOP 0,7 l

7.478 RSD
1
Osnovni opis
• Bogat i slojevit ukus
• Dugotrajan i elegantan završetak
• Savršeno balansiran spoj voćnih i začinskih nota
• Pogodan za uživanje samostalno ili u koktelima


Remy Martin konjak VSOP je vrhunski konjak koji pruža izuzetno kvalitetno iskustvo uživanja. Sa svojim bogatim i slojevitim ukusom, ovaj konjak će zadovoljiti i najzahtevnije nepce. Sa dugotrajnim i elegantnim završetkom, Remy Martin konjak VSOP ostavlja trajan utisak na svakog ljubitelja konjaka.

Ovaj konjak je savršeno balansiran spoj voćnih i začinskih nota, stvarajući jedinstvenu harmoniju ukusa. Bez obzira da li ga piješ samostalno ili ga koristiš kao osnovu za koktele, Remy Martin konjak VSOP će te oduševiti svojom kompleksnošću i dubinom ukusa.

Sa zapreminom od 0.70l, ovaj konjak je idealan za deljenje sa prijateljima ili za posebne prilike. Uz Remy Martin konjak VSOP, uživaćeš u vrhunskom kvalitetu i nezaboravnom iskustvu.

Bez obzira da li si iskusni poznavalac konjaka ili tek počinješ da istražuješ svet konjaka, Remy Martin konjak VSOP je odličan izbor za svakog ljubitelja finih pića.

Uz Remy Martin konjak VSOP, dobijaš vrhunski proizvod koji će te oduševiti svojim ukusom i kvalitetom. Iskusi luksuz i eleganciju ovog konjaka i uživaj u jedinstvenom iskustvu koje pruža.
Kolacic

Obaveštenje o kolačićima

Za vreme korišćenja bilo koje stranice na sajtu, kompanija Ananas može da sačuva određene informacije na korisnikov uređaj, putem kolačića (eng. “cookies”).

Kolačići omogućavaju da se sadržaj stranica prilagodi potrebama korisnika, pružajući na taj način unapređenu funkcionalnost i poboljšano korisničko iskustvo. Kolačići se mogu koristiti i za analizu korišćenja internet stranica, kao i u reklamne svrhe. Klikom na “Slažem se“ dajete saglasnost za korišćenje kolačića u svrhe navedene ispod. Podešavanja kolačića možete promeniti u bilo kom trenutku.

Prijavi se i saznaj prvi sve o novim trendovima i proizvodima.

Da, želim da budem u toku sa najnovijim trendovima i super ponudama!

modeli
Maestro credit card icon
Master card icon
Dina card icon
Visa card icon
American express card icon
Banca intesa icon
master card secure icon
visa secure card icon
eTrustmark